headerfotos/zaeltje

Agenda Het Zaeltje

Beweeglessen o.l.v. Rachid Mali

Datum: Woensdag 22 mei 2019
Tijd: 10:30 - 11:30

Na de yoga neemt Rachid het stokje over voor zijn bewegingslessen. Veel aandacht wordt besteedt aan houding en evenwicht. Geen les in de Herstvakantie, in december is de laatste les. Zie ook programmaboekje.

"Bewegingsleer volgens de Methode Mensendieck" is een bewegingsactiviteit voor eenieder die bewuster met z'n lijf wil leren omgaan. De oefeningen zijn erop gericht de spieren en gewrichten efficiënter te leren gebruiken.

Dat bewegen goed voor ons is en dat een onevenwichtige houding klachten kan veroorzaken weet iedereen, maar hoe u zich beweegt in uw dagelijkse bezigheden, daar bent u zich meestal niet van bewust. Tijdens de cursus zal er in diverse uitgangshoudingen worden geoefend om uw algehele conditie, spierkracht en spieruithoudingsvermogen te verbeteren. Hierdoor zult u veel langer in staat zijn om uw dagelijkse bezigheden zelfstandig te kunnen blijven doen. Ook de kans om te vallen wordt hierdoor kleiner. Er wordt geoefend in groepen van maximaal 10 personen, zodat er voldoende ruimte is voor uw vragen en persoonlijke aandacht.


Voor inhoudelijke vragen kunt u altijd contact opnemen met Rachid Mali (tel: 023-5321551).  
Aanmeldingen voor de nieuwe cursus in september 2018: telefonisch via 023-5321551, via het contactformulier op de website: www.mensendieckhaarlemcentrum.nl of per e-mail: RSMalimensendieck@hotmail.com.