headerfotos/zaeltje

Het Zaeltje bruist!

Vrijdag 30 november 2018, 15:41
De afgelopen maanden hebben extra veel activiteiten plaatsgevonden in het Zaeltje. Een aantal buurtbewoners heeft in het kader van 100-jaar Rosehaghe zich ingezet voor een gevarieerd aanbod. Prahbu Haremaker heeft 3 interessante Osho meditaties gegeven (schudden, dansen, hummen). Daarover later meer. Er is een filmvoorstelling geweest van Toneelgroep Het Volk en eind oktober kwam een flinke groep buurtgenoten naar de themamiddag over Mantelzorg.

Het Zaeltje bruist en niet in de laatste plaats door de vele vrijwilligers, die op wat voor manier dan ook de handen uit de mouwen steken met:
bardiensten, beheer, schoonmaak, verhuur, koken, exposities, cursussen. Het verzorgen van leuke activiteiten, als wandelen, tuinieren, koffieleuten, een creatieve en vintage beurs voor het goede doel etc. Het is ongelofelijk wat wij met elkaar in de buurt hebben neergezet. Steeds meer mensen vanuit de omgeving weten de weg naar het Zaetlje te vinden.

De tijd rond Sint en Kerst is altijd druk. Er volgen nog lezingen in december van George Berenschot. Met humor verteld en zeker de moeite waard. Er komt nog een samenzang en in januari is dan de start van weer vele nieuwe activiteiten.

.... en ja, het Zaeltje bruist!!!!!